Mecanica Auto

distributie, motor, ambreiaje, cutii de viteza, articulatii, suspensii, rulare etc.

Prelurea auto defecte

Se refera,in special, la auto care nu se mai pot deplasa prin mijloace proprii si au ramas imobilizate acasa sau in parcare. Preluarea se face EXCLUSIV pe platforma in timpul orelor de program (intre 8:30-17:30, de luni pana vineri).

Electrica Auto

lumini, semnalizare, demaror, alternator depanari circuite etc.

Aer Conditionat Auto

incarcari, spalari si reparatii instalatii avand comanda manuala si automata(climatronic).

Service Rapid

schimb ulei si filtre, placute frana, verificare ajustare plinuri, presiune, etc.

Reparatii sistem electric
si de confort

Demontare,reparare alternatoare si electromotoare de pornire. Reparatii si inlocuire componente sistem iluminare si semnalizare. Reparatii si inlocuire componente sistem curatare-stergere parbriz. Reparatii si inlocuire componente sistem incalzire si ventilatie.Reparatii si inlocuire componente sistem ridcare-coborare geamuri si alte sisteme de comfort. Dispunem de TESTER BATERII si ROBOT DE INCARCRE si PORNIRE. Dispunem de APARAT REGLAT FARURI.

Reparatii sistem franare
si suspensie

Inlocuire placute frana, discuri, saboti, tamburi, etrieri, cilindrii receptori etc. Inlocuire bucse, rotule, brate, arcuri. Verificam eficienta suspensiei pe STAND AMORTIZOARE. Verificam eficienta sistemului de franare pe STAND FRANE.

Piese Auto

de origine pentru ogama larga de marci de autovehicule sau produse de fabricanti consacrat in domeniu cum ar fi: BERU,BOSCH, BREMBO, BOSAL, CHAMPION, ELRING, FERODO. FEBI, GATES, BOGE, MONROE, MOOG, MANN, NARVA, LEMFORDER, PIERBURG, SACHS, SKF, TRW, VALEO, DELPHI, DENSO, LUCAS etc.