Tuning de performanta si protectie

image description

Box-tuning ce permite majorarea performantelor dinamice cu pana la 25%, in conditiile in care, prin pastrarea manierei de conducere, se pot inregistra economii de combustibil.Dispozitivele nu "forteaza" cu nimic motorul, ele respectand parametrii maximali setati de constructor.Dispozitivele sunt personalizate pentru marci si tipuri de vehicule, pentru benzina si diesel.


Economizoare electronice si vacuumatice cu acoperirea motorizarilor pe benzina si diesel.


Tratamente pentru suprafetele metalice din interiorul motorului ce folosesc ca agent de transport uleiul-METABOND. Protejeaza sprafetele si reduc frecarile avand ca efect economii de combustibil si marirea intervalelor de schimb a uleiului.
image description

Ce solutii avem

pentru a scoate caii adormiti?

Exista 2 tehnici diferite:
1. Chiptuning, numit si remapare - Se demonteaza calculatorul sau prin OBD II se sterge programul si se incarca un program modificat.
2. Chip extern, numit si tuningbox - Aceasta este un mic calculator suplimentar, care se ataseaza cu mufe la comunicarea intre motor si calculator (ECU).

image description

Ce face

tuningboxul de fapt?

Acest model de tuningbox optimizeaza motorul prin ajustarea presiunii rampei comune la conditiile momentane. Tuningboxul este capabil la 1,2 milioane de procese pe secunda, astfel veti avea totdeauna injectie optima, in fiecare clipa. Optimizarea inseamna arderea mai buna a combustibilului, in consecinta aveti putere si cuplu motor mai mare, totodata se scade si consumul de combustibil. Un motor care consuma mai putin, are viata mai buna! Nu se suprasolicita motorul, altfel ar scoate fum si ar consuma mai mult.

image description

Dupa montare

de ce consumul scade?

Practic vorbim de ridicarea randamentului motorului. Prin injectare optima avem o reducere de consum, iar un motor mai puternic duce mai lejer aceiasi caroserie. Veti putea schimba treptele mai repede, fiindca aveti la indemana cuplu din belsug. Reducerea consumului se situeaza intre 5-15%, in medie, dupa parerile clientilor 10%.
Peste 2500 de clienti se bucura pentru dinamismul crescut, si impreuna economisesc peste 245.000 litri de motorina, in fiecare an! Consum mediu de 7 litri, economie 10%=0,7 litri/100km, rulaj mediu de 14.000 km/an.

image description

Preluarea

riscului

Daca nu zambiti satisfacut de fiecare data cand va urcati in masina, va dam banii inapoi! Conditiile garantiei de returnare:
1. Perioada nu depaseste 30 de zile de la data facturarii.
2. Marfa sa fie in stare noua, nu se accepta inapoi daca prezinta zgarieturi, murdarie, sau orice fel de modificare asupra lui.
3. Cutia trebuie sa fie in stare noua, fara murdarie sau fara a fi lipit adresa sau orice altceva pe ea.
4. Trebuie sa contina toate actele care au insotit produsul.
5. In termen de 5 zile lucratoare viram inapoi toata suma, care reprezinta contravaloarea marfii.